Bőrápolás

Szalonomban kizárólag Thalgo és Tegoder termékekkel dolgozom. A felhasznált alapanyagok részletes bemutatását megtalálja a termékek menüpontban. Minden bőrproblémára megoldást nyújtó kezeléseket végzek. Az árlistában feltüntetett árak az adott kezelés mellett minden esetben tartalmaznak mikrodermabráziós bőrcsiszolást és 3F gyógynövényes ményhámlasztást is.

 

FOTOREJUVENÁCIÓ

FOTOREJUVENÁCIÓ ami egyébként az IPL-es villanófény kezelés. A bőr megfiatalitása kivülről és belülről. A ráncokat drasztikusan csökkenthetjük. A villanófénnyel stimuláljuk a sejtek kollagéntermelését, ezért belülről tölti fel a ráncokat. Ez a kezelés is igen látványos fiatalabb homogénebb bőrképet kapunk. A kezelések kéthetente vagy havonta történnek, 10-15 perces beavatkozás, fáldalommentes és kúreszerüen úgy mint a rádoófrekvenciánál átlagosan 8-10 kezelést ajánlok vendégeimnek.
 

MESOTERÁPIA

Jelenleg az egyik legkeresettebb kollagénindukciós arcfiatalító kezelésünk.
MESOTERÁPIA vagyis a hatóanyagot oda juttatja, ahova kell: a bőr mélyére. Innovatív kezelés, jobb és hosszútávú hatás érdekében. A magaskoncentrációjú, biofunkcionális szérumok a modern csúcstechnológia segitségével a bőr mélyére kerülnek. Különböző ampullák állnak rendelkezésre: a bőr felépitésére és a bőrsejtek tömörítésére, valamint a bőr idő előtti öregedés jeleinek megszüntetésére szolgáló aminó-koktéltól kezdve egészen az érzékeny, aknéra hajlamos bőr kezelésére.
 

MIKRODERMABRÁZIÓ

MIKRODERMABRÁZIÓ vagyis BŐRCSISZOLÁS kristályokkal. A kezelés lényege, hogy a bőrt regeneráljuk és megújitsuk, valamint a pórusokat összehúzzuk. A kezelés alatt a bőr külső rétegét vákumos, orvosi minőségü kristállyal lecsiszoljuk, ezzel eltávolitjuk a bőr fel hámrétegét. A bőr ezáltal simábbá és ránctalanná válik, valamint a gyógyhatású krémek felszívódása zavartalan lesz. Az eredmény szinte azonnal látható. Attól függően, hogy milyen bőrproblémával állunk szembe, lehet alkalmanként és kúraszerűen alkalmazni ezt a fiatalitó kezelést.


ULTRAHANG

ULTRAHANG vagyis mélyrétegű hatóanyag-bevitel. Régebben csak a vizes bázisú gélek és vízben oldható vitaminok hatóanyagokat tudtuk az iontoforézissel bejuttatni a bőrbe. Már 10 éve használom az ultrahangos gépemet, mivel minden hatóanyag bejut a bőr mélyebb rétegeibe. Tapasztalatom, hogy akár zsíros krémeket is be lehet "ütögetni" ezzel a rezgéssel, és az eredmény szintén látható, akár a botox tartalmú készitménynél, akár egy jó hidratáló kezelésnél. Kozmetikámban minden kezelésben van ultrahangos hatóanyagbevitel bőrtipusnak megfelelően, plusz ár felszámitás nélkül! 
 

IPL VILLANÓFÉNY

IPL VILLANÓFÉNY a problémás bőr kezelése. Mi kozmetikusok a problémás bőr alatt mindig az aknés vagyis gyulladt bőrt emlegetjük. Ma már a hagyományos nyomkodás és gyulladáscsökkentésen kivül sikeresen alkalmazzuk a villanófényt a megoldásban. Az én tapasztalatom, hogy természetesen ki kell tisztitani a bőrt ahhoz, hogy ne legyen tele mitteszerekkel és gyulladt csomókkal, viszont hetente 1 szer egy villanófényes kezelés csodákra képes. Volt olyan vendégem, akinek 3 kezeléstől elmúltak a gyulladt aknéi. 

Az aknés bőrön kivül a pigmentfoltok is nagy problémát okoznak, mellyel eddig csak a halványitó és védőkrémek használatát tudtam ajánlani. De nagy öröm számomra, hogy a villanófénnyel tökéletesen el lehet halványitani ezeket a makacs barna foltokat, vagy akár szeplőket is. Igaz, ehhez tapasztalatom szerint legalább 8-10 kezelés kell, de az eredmény magáért beszél.